Programma 2017-2018
We kunnen terugkijken op twee zeer geslaagde uitvoeringen van de Johannes Passion.
Benieuwd naar onze volgende concerten? Blijf ons volgen!

Jubilerend NHL Stendenkoor brengt Johannes Passion

Op dinsdag 27 en woensdag 28 maart brengt het NHL Stendenkoor in samenwerking met het Nationaal Symfonisch Kamerorkest en (inter)nationale solisten de Johannes Passion van J.S. Bach ten gehore. De concerten worden uitgevoerd in respectievelijk het Atlas Theater in Emmen en de Grote Kerk in Leeuwarden. Het koor viert dit jaar haar 25- jarig bestaan.

Download HIER het hele persbericht.

_________________________________________________________________________________________

Na de fusie van de Stenden Hogeschool en de NHL Hogeschool heet het Stendenkoor nu:

Het NHL Stendenkoor is te vinden op nhlstendenkoor.nl of nhlstendenkoor.com. De url stendenkoor.nl zal worden afgebouwd.

Het zal niemand zijn ontgaan dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018 is geworden.

We hopen dat hierin ook voor het NHL-Stendenkoor een rol is weggelegd.

Stendenkoor nu ook op Facebook.

De informatie over het NHL-Stendenkoor kun je verder op deze website vinden.