Weihnachtsoratorium door Toonkunstkoor Concordia
22-11-2017 10:27
Beste (koor-) muziekliefhebbers,

Koninklijk Toonkunstkoor Concordia te Leeuwarden nodigt u uit voor zijn uitvoering van
het integrale Weihnachtsoratorium (BWV 248) van Johann Sebastian Bach (1685-1750)
op zondagmiddag 17 december 2017, aanvang 14.30 uur in de Bonifatiuskerk te Leeuwarden

Begeleiding: Filharmonie Noord
Sopraan: Hanneke de Wit
Sopraan (echo): Francesca Pusceddo
Mezzosopraan: Sara Klein Horsman
Tenor: Henk Gunneman
Bas-bariton: Michiel Meijer
Dirigent: Tjalling Wijnstra

Concordia staat deze keer in een bijzondere kooropstelling: bassen, tenoren, alten en sopranen door elkaar, verdeeld in kleine groepjes. Heel spannend voor koorleden en dirigent, maar deze aanpak zorgt voor een nog mooiere koorklank. Kom maar luisteren! De poster staat HIER.

Kaartjes voor dit concert kunt u vooraf kopen via de website van Concordia, bij Poortmusic en Boekhandel Van der Velde in Leeuwarden, en bij leden van Concordia. En op de middag zelf bij de ingang van de Bonifatiuskerk.

Ook maak ik u alvast attent op ons concert in 2018. Samen met operakoor Amadeus voeren we, op donderdagavond 22 november, de "Canto General" van Mikis Theodorakis, op teksten van Pablo Neruda, uit. Zie bijlage . Een heel bijzonder en prachtig stuk!

De repetities daarvoor beginnen op 9 en 10 januari bij resp. Concordia en Amadeus. We zoeken nog versterking van tenoren en bassen!

Met vriendelijke groet,

Herman Roest