Popupkoor Fryslân
22-11-2017 10:37
Beste Pop-Upkoor zanger(es),

Gisteren was het zover: het allereerste moment dat het LF2018-lied ‘Seis oere thús’ werd uitgevoerd in de openlucht op het Gouverneursplein tijdens de Programmapresentatie.
Wij waren erbij en hebben sommigen van jullie daar gezien. Een mooi lied! En we konden ons voorstellen hoe indrukwekkend het kan worden als heel veel mensen mee gaan zingen met de koordelen.

Om je alvast een beetje wegwijs te maken in de muziek is in deze mail de Fulkaan-versie van het LF2018 lied ‘Seis oere thús’ bijgevoegd, gespeeld door jongeren van de Fulkaan Simmer Academy.

De liedtekst is zit ook de bijlage , het geel gearceerde is voor het koor.

Dit is de uitvoering zoals die gisteren gespeeld en gezongen is. Of de uitvoering in januari helemaal precies hetzelfde zal zijn weten we nu nog niet.

Intussen zijn we al met 22 mensen. Een mooie groep, maar er kan nog meer bij…. J. Dus: attendeer gerust je vrienden of vriendinnen op www.popupkoorfryslan.nl of like&deel ons FacebookEvent.

Hartelijke groet,
Irma, Marike en Anja

Leden van het Stendenkoor kunnen zich bij interesse individueel opgeven.

Protected email address

Alle nieuwsberichten bekijken