Nieuwsberichten
Afstuderen Marieke Sytema
19-06-2018 15:22
Dag,

Ik sta op het punt om af te studeren voor mijn studie compositie aan het ArtEZ Conservatorium van Zwolle. Na de VAVO (Leeuwarden) en OA Muziek (Drachten) is dit de 3e studie op rij waar ik ontzettend van genoten heb en helaas na 4 jaar alweer afscheid van moet nemen. Maar... weer een diploma rijker! Dus dat vraagt om een opmerkelijke eindproductie.

Ik wil je hierbij van harte uitnodigen voor mijn eindexamen aanstaande vrijdag 22 juni 2018 in de Dommerholtzaal van theater Odeon, te Zwolle. Neem vooral ook wat familie, vrienden, studenten en collega’s mee. Je weet immers nooit wie je er een plezier mee doet, totdat je het gedaan hebt!

Om 18:30 gaat de deur open en kun je rustig een plekje zoeken, om 19:00 giet it oan!

Het is niet zomaar een optreden met werken van mijn hand, maar het is mijn ‘dag des oordeels’. Het belooft een eigenzinnige en excentrieke show te worden; een inkijk in mijn componistenbrein. Herkenbaar, vertrouwd, energiek, vergezocht en vol met organen!

Het kost €5 entree, voor studenten op vertoon van hun studentcard is de entree gratis. De opbrengst gaat naar de school en het theater.
Wellicht dat ik zelf om uit mijn eigen kosten te komen nog een collecte bij de deur zet: dus neem voor de zekerheid wat kleingeld mee.

Je kunt kaarten kopen/reserveren via de site en aan de deur:

https://zwolsetheaters.nl/programma/examen-marieke-sytema

Stuur deze mail gerust door.

En als je nu al benieuwd bent naar waar ik toe in staat ben, zoek dan via itunes o.i.d. naar de Menstruatie Opera van Wiis. Samen met schrijfster Tosca Mitkowska en zangeres Renske van Gelder maak ik in de formatie WIIS de beste dingen, waaronder deze miniOpera. Onze menstruatie opera is te beluisteren als een onderdeel van de Diversity Stories vanuit Studium Generale. Kijk voor meer info op:
http://studiumgenerale.artez.nl/2018/05/podcast-diversity-stories/
Let op! We zijn uiterst onafhankelijk van dit platform, volg daarom onze creatieve uitspattingen via:
https://wiiscollectief.wordpress.com/

Groetnis,

Marieke Sytema

Vragen? Bel 06-40427757
https://mariekesytema.wordpress.com/
(Deze website is een prototype en niet up-to-date. De foto’s zijn er niet minder om, maar als je onverhoopt toch een spelfout ontdekt... mail me dan. Dat kan via één van mijn bovenstaande adressen)
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS